V Panairi Regjional i Ndërmarrësisë

BSC Shtërpcë me sukses ka organizuar edhe një, të pestin me radhë Panairin Regjional të Ndërmarrësi...

Ceremonia e dorëzimit të materialeve promovuese për sipërmarrësit

Ceremonia e dorëzimit të materialeve promovuese për sipërmarrësit dhe shoqatave nga komuna e Shtërp...

Studijska poseta malinara sa Kosova Arilju, Čačku i Ivanjici

There are no translations available.Centar za podršku biznisa (Bsc Štrpce) , Helvetas i Udruženje...

B2B Sastanak

There are no translations available.Odrzan prvi B2B (Business to business sastanak) izmedju manji...

Poljoprivredni sajam, Novi Sad

There are no translations available.BSC u poseti 81. Medjunarodnom POLJOPRIVRENOM SAJMU u Novom Sadu...

  • V Panairi Regjional i Ndërmarrësisë

  • Ceremonia e dorëzimit të materialeve promovuese për sipërmarrësit

  • Studijska poseta malinara sa Kosova Arilju, Čačku i Ivanjici

  • B2B Sastanak

  • Poljoprivredni sajam, Novi Sad

POZIV ZA PRIJAVU PREDUZETNIKA ZA POMOC

There are no translations available.

POZIV

 

Panairin e Pestë Rajonal të Ndërmarrësisë

Qendra për përkrahje të biznesit ( BSC Shtërpcë ), me përkrahjen financiare të Spark-ut dhe Helvetas-it organizon:

Panairin e Pestë Rajonal të Ndërmarrësisë

I cili do të mbahet më 17 Shtator në parkingun kryesor në Shtërpcë me fillim në ora 11:00h

 

Ky eveniment kontribuon në forcimin e partneritetit afarist të ndërmarrësve lokal dhe komunitetit afarist dhe krijon kushte të volitshme për rritjen e sektorit privat dhe ndërmarrësisë në rajon.

Ejani të hulumtoni dhe të bindeni në cilësit e produkteve lokale të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, më 17 Shtator në parkingun kryesor në Shtërpcë!

 

TAKMIČENJE ZA NAJBOLJI BIZNIS PLAN 2015

There are no translations available.

Centar za podršku biznisa (BSC-Štrpce), u saradnji sa D&G Solutions (K.Mitrovica) organizuje:

TAKMIČENJE ZA NAJBOLJI BIZNIS PLAN 2015

Želite da pokrenete ili proširite sopstveni posao?

U tom slučaju svoju biznis ideju razvijte u biznis plan i konkurišite na našem takmičenju.

Najbolji biznis planovi će steći pravo na stimulativne kredite u maksimalnom iznosu do:

10.000 eura

 

Konkurs je otvoren od 1. do 31. Maja 2015. godine.

Pravo učešća na takmičenju imaju stanovnici opština Štrpce, Parteš i Klokot.

Aplikaciju sa biznis planom i sve dodatne informacije mozete naći  na web stranici: www.bsc-red.org, ili lično na sledećoj lokaciji:

Centar za podršku biznisa - Štrpce
Zgrada opštine, prvi sprat, kancelarija br. 13

Tel: 045/540-024; 045/363-348; 045/675-741

PREUZMITE FORMU ZA IZRADU BIZNIS PLANA OVDE.

 

GARË PËR PLANIN MË TË MIRË TË BIZNESIT 2014

Qendra për përkrahje të biznesit ( BSC – Shtërpcë), në bashkëpunim me D&G Solutions ( Mitrovicë)

Organizon:

GARË PËR PLANIN MË TË MIRË TË BIZNESIT 2014

Me titullin :

„TA PËRKRAHIM MË TË MIRËN“

 

Lexo ma...
 

Zhvillimi i ndërmarrësisë rinore – MFS2

Qendra për përkrahjen e biznesit ( BSC – Shtërpcë), në bashkëpunim me D&G Solution ( Mitrovicë), në kuadër të projektit:

’’ Zhvillimi i ndërmarrësisë rinore – MFS2”,

I cili është përkrahur dhe financuar nga ana e SPARK-ut dhe Ministrisë së Punëve të Jashtë të Holandës,

Organizojnë Info – sesionin, gjegjësisht prëzantimin publik të projektit me orarit në vijim:

 

Lexo ma...
 
<< Fillo < Para 1 2 3 4 Tjetri > Fund >>

Faqe 1 nga 4